Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На хабарі затримали заступника голови сільради на Одещині: Обіцяв «вирішити» питання з мобілізацією

Заступнику голови Фонтанської сільради на Одещині повідомили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря. Його затримали у кабінеті під час передачі частини коштів, які мали б слугувати винагородою за визнання громадянина непридатним до військової служби. 

Про це повідомляє Одеська прокуратура. Заступник голови Фонтанської сільської ради за сумісництвом очолює робочу групи з контролю щодо забезпечення заходів мобілізації. Слідство встановило, що він вигадав незаконний заробіток, й вимагав кошти з військовозобов’язаних місцевих громадян. За винагороду він нібито обіцяв повпливати на Доброславський ТЦК, аби там надали тимчасову відстрочку від мобілізації через непридатність до служби.  

Чиновника затримали в його кабінеті, коли йому передавали 800 доларів хабаря. При цьому правоохоронці встановили, що раніше він отримав ще 4 тисячі доларів.

https://youtu.be/2SRU0aS1CBo

Відео: Поліція Одещини

Заступнику голови сільради повідомили про підозру у вимаганні й отриманні хабаря за вплив на уповноважених осіб. Наразі йому готують запобіжний захід. 

Днем раніше видання «Думська» опублікувало матеріал, де посилаючись на власні джерела повідомило про причетність до аналогічного злочину заступника голови Фонтанської сільради Петра Щирби. 

Читайте також: Привласнення 5 мільйонів: Одеський суд виправдав голову Фонтанської селищної ради

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір