Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антимонопольний комітет розгляне справу щодо зловживання міської ритуальної служби Миколаєва

Антимонопольний комітет (АМКУ) розпочав справу щодо зловживання становищем ритуальною службою Миколаєва. Південне відділення АМКУ встановило, що протягом 2022-2023 років комунальне підприємство брало кошти з підприємств за послуги, яких по факту не надавало.

Антимонопольний комітет під час перевірки встановив, що міська ритуальна служба, домінуючи на ринку ритуальних послуг, з січня 2022 року по квітень 2023 року брала гроші з підприємств, які організовували поховання, копали могили, встановлювали та демонтували намогильні споруди. 

Такі підприємства платили міській ритуальній службі, аби та наглядала за кладовищем. Але по факту комунальне підприємство не виконувало покладених обов’язків, чим завдало значних збитків фірмам, які їй платили. 

Тому 17 квітня АМКУ почав розгляд справи щодо зловживання монопольним становищем Комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба» Миколаївської міської ради. 

Читайте також: «Злили» дані про 700 померлих: ДБР викрила поліцейських з Миколаєва на торгівлі інформацією щодо небіжчиків

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір