Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеському меру планують підняти зарплату за високі досягнення й щорічно виплачувати допомогу для оздоровлення

На сесії Одеської міської ради 24 квітня депутати голосуватимуть за підвищення зарплати меру Геннадію Труханову, встановлення йому надбавок та премій. Також проєкт рішення передбачає, що міському голові раз на рік будуть видавати матеріальну допомогу для оздоровлення. 


Про це стало відомо з проєктів рішень, винесених на сесію, опублікованих на сайті міськради. Так, депутатам 24 квітня запропонують проголосувати за встановлення премій та надбавок меру Одеси Геннадію Труханову, його заступникам та секретарю міськради. 

Зокрема меру за високі досягнення й за виконання особливо важливої роботи пропонують надбавку у розмірі половини посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Також Геннадія Труханова пропонують щомісячно преміювати. Сума премії має складати 120% від посадового окладу. 

Окрім надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи, одеському меру раз на рік виплачуватимуть матеріальну допомогу у розмірі середньомісячної зарплати. Ця допомога призначена для оздоровлення Труханова під час щорічної відпустки. 

Зазначимо, офіційна зарплата Труханова на посаді очільника міськради за 2023 рік склала 293 тисячі 169 гривень, за даними НАЗК. 

Також на сесії депутати голосуватимуть за преміювання першого заступника міського голови, заступників міського голови та секретаря міської ради. У разі прийняття рішення, Труханов зможе преміювати своїх підлеглих у розмірі не більше 150 % від посадового окладу з урахуванням усіх надбавок.

Раніше ми писали, що у мера Одеси Геннадія Труханова з’явився вітчим, який подарував матері 11 мільйонів гривень.

Читайте також: Офшори сім’ї Труханова: чим брат мера заробляє життя

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір