Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дружина очільника одеського «Міськзелентресту» отримала в подарунок дві квартири на 2 мільйони гривень

Дружина Олега Совіка, керівника комунального підприємства «Міськзелентрест» Одеської міської ради, за короткий період у 2023 році отримала у подарунок дві квартири в Одесі загальною вартістю у 2 мільйони гривень. 

Про це пишуть журналісти «Nikcenter». З декларації очільника Одеського КП «Міськзелентрест» Олега Совіка відомо, що у серпні та листопаді 2023 року його дружині Олені подарували дві квартири в Одесі. Одну з них, площею на 65 квадратів, вартістю у 722 тисячі гривень, Олена отримала від Юлії Заячківської. Ким вона приходиться родині, поки не вдалось встановити. 

Інша квартира має площу 59 квадратних метри й вартує 1,14 мільйона гривень. Подарував помешкання Олені Совік її батько Володимир Ленінов. Це не все майно у власності дружини чиновника. У 2021 році вона придбала Porsche Macan R4 2018 року випуску за 450 тисяч гривень. В доларах це трохи більше ніж 11 тисяч. А реальна вартість цього авто на ринку складає 35 тисяч доларів.

Олег Совік користується автівкою Audi Q8, яку він придбав у 2019 році за 496 тисяч гривень. Чиновник разом з дружиною мають чималі заощадження. Очільник КП задекларував готівкою 1,48 мільйона гривень та 46 тисяч доларів, а на банківському рахунку родина зберігає 450 тисяч гривень.

Зазначимо, під час сесії Одеської міської ради 24 квітня Олег Совік потрапив у скандал. Очільник Приморської райадміністрації Марат Корольов виклав спільне фото у Facebook з сесійної зали, на якому в Олега Совіка замальований наручний годинник. Разом з тим, у декларації очільника «Міськзелентресту» не вказаний жоден годинник.

Читайте також: Одеський «Міськзелентрест» через бездіяльність втратив земельну ділянку вартістю 350 мільйонів, — Держаудитслужба

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір