Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Конфісковану квартиру херсонського зрадника Сальдо спробують продати за пів ціни

Квартиру зрадника Володимира Сальдо, якого засудили заочно до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, не змогли продати з першого разу за 3,7 мільйона гривень – наразі почалась процедура подачі пропозицій на другу спробу, але тепер вдвічі дешевше. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на аукціон.

Квартиру Сальдо у 128,5 квадратних метрів спочатку оцінили у 3,7 мільйона гривень. Збудована у 2005 році, вона є «вторинним» житлом, розташованим на 8-му поверсі 18 поверхового будинку із закритою територією у Приморському районі м. Одеси, неподалік пляжу Аркадія (м. Одеса, вулиця Тіниста, будинок № 9/12, кв. № 47). Це приблизно 1,2 км від моря. Зі 128,5 кв.метрів, житлова площа становить 50,7 кв. м, кухні — 39,0 кв. м, вбиральні — 7,6 кв. м (поєднана), коридорів — 28,1 кв. м, балконів — 3,1 кв. м, висота стелі 3 м.

Аукціон, який мав відбутись 17 квітня 2024 року, не відбувся: не було пропозицій. Відтак, за вдвічі нижчою ціною аукціон проводять вдруге. Тепер стартова ціна одеської квартири херсонського зрадника – 1,87 млн грн. Пропозиції можна подавати до 20 травня включно – аукціон має відбутись 21 травня 2024 року. 

Виручені від реалізації санкційного майна кошти мають спрямувати до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.

Читайте також: Підозру у колабораціонізмі отримала теща одеського судді — мешканка Херсонщини

Більше публікацій Зрадники та колаборантиБільше публікацій Зрадники та колаборанти »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір