Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Депутатка від партії, яку представляв Сальдо, продовжує очолювати службу у справах дітей у Херсоні

Вікторія Зубенко — начальниця служби у справах дітей Херсонської міської ради. У 2015 — 2020 роках вона була депутаткою Корабельної районної ради у Херсоні від «Нашого краю». Цю партію на Херсонщині зокрема представляли сьогоднішні зрадники Володимир Сальдо і Віталій Булюк. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на «Кавун.City».

Вікторія Зубенко очолює Службу у справах дітей Херсонської міської ради. Як окремого розпорядника, службу створили у 2021 році — відтоді пані Вікторія очолює цю структуру. З 2005 року вона обіймала посаду начальниці служби у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у місті Херсоні ради.

У 2015 році Вікторію Зубенко обрали депутаткою від політичної партії «Наш край» до Корабельної районної ради. На той момент очолював Херсонську обласну організацію цієї партії спочатку Сергій Русін, потім — Віталій Булюк, нині — з 2021 року — син Віталія Булюка. Віталій Булюк активно співпрацює з окупантами і є окупаційним заступником «губернатора» Володимира Сальдо, має відповідні підозри.

Очільники Херсонської обласної організації політичної партії «Наш край»

Віталій Булюк у 2015 та 2020 роках ставав депутатом Херсонської обласної ради від «Нашого краю». У Херсонській міській раді «Наш край» у 2015 — 2020 рр. представляли зокрема Володимир Сальдо та Ігор Семенчев-старший. Усі троє мають відповідні підозри у вчиненні державної зради — Сальдо вже має і вирок.

Вікторія Зубенко протягом 14 років працювала у службі у справах дітей в Корабельному райвиконкомі. Можна помітити, що Зубенко мала непрості стосунки з очільницею ради Наталею Чорненькою: двічі на Зубенко накладали дисциплінарні стягнення у 2019 році, але двічі в суді визнавали їх недійсними.

Судові документи щодо скасування розпоряджень про притягнення Зубенко до дисциплінарної відповідальності

Відповідно до декларації Зубенко, у 2023 році вона заробила 477 772 грн за основним місцем роботи (та сама служба у справах дітей), отримувала соцдопомогу, а чоловік пані Вікторії не працює — також отримував допомогу. Проживає Зубенко з чоловіком в Миколаєві.

Читайте також: Вирок за державну зраду отримала ексочільниця Херсонського ліцею Тетяна Томіліна: вона очолила фейковий університет у росіян

Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір