Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд скасував додаткові угоди, через які електроенергія для жителів Херсонщини здорожчала на 300 тисяч гривень

Суд задовольнив позов Олешківської прокуратури, й визнав недійсними додаткові угоди між Дар’ївською сільською військовою адміністрацією та енергопостачальником. Внаслідок укладання додаткових угод вартість послуг необгрунтовано зросла на 300 тисяч гривень.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. Олешківські прокурори звернулись до суду, вимагаючи визнати недійсними додаткові угоди на постачання електроенергії. Йдеться про забезпечення електрикою Дар’ївської сільської військової адміністрації. 

Суд встановив, що після укладання угод, між військовою адміністрацією та постачальником були укладені ще додаткові угоди. Внаслідок цього вартість послуг з електропостачання необгрунтовано виросла на 300 тисяч гривень. Ці кошти адміністрація перевела на рахунок підрядника. 

Суд визнав недійсними додаткові угоди. Наразі прокурори намагаються повернути зайво сплачені кошти у бюджет громади. 

Читайте також: Кілійські чиновники переплатили понад мільйон за електроенергію та паливо

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

  1. […] Суд задовольнив позов Олешківської прокуратури, й визнав недійсними додаткові угоди між Дар’ївською сільською військовою адміністрацією та енергопостачальником. Внаслідок укладання додаткових угод вартість послуг необгрунтовано зросла на 300 тисяч гривень. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір