Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині проєкт сховища розробить ФОП, зареєстрований менш як рік тому

Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради уклало угоду на проведення розробки проєктно-кошторисної документації та експертизи будівництва споруди подвійного призначення. Мова про сховище в місцевому ліцеї. Вартість робіт складає 1,2 мільйона бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Проєкт підрядник має розробити до 1 червня 2024 року. Роботи буде виконувати ФОП Сірик Б.В., зареєстрований менш як рік тому, в червні 2023 року в Києві. За короткий час роботи підприємець встиг отримати три підряди на загальну суму майже два мільйони бюджетних гривень. Всі – по неконкурентній процедурі.

27-річний Богдан Сірик при реєстрації вказав адресу гуртожитку в Києві. Раніше особа з таким же ПІБ фігурувала як керівник і засновник двох компаній. Так, у 2017 році він заснував ТОВ «Укр буд інвест». Але невдовзі компанію декілька разів перереєстровували на інших осіб. Наразі ТОВ має юридичну адресу в окупованому Маріуполі.

Крім цього у 2017 році за такою ж схемою Богдан Сірик, якому на той час, схоже, було всього 20 років, зареєстрував ще одне ТОВ «Інвестбуд-лтд», яке через рік перереєстрували на інших осіб. Вірогідно, пан Сірик є лише номінальною фігурою.

Чи має Богдан Сірик відповідні компетенції для розробки проєктно-кошторисної документації та експертизи будівництва сховища для дітей, під питанням. Ніяких документів про досвід підприємця чи наявний персонал на порталі Прозорро немає.   

Читайте також: Для облаштувань сховищ на Херсонщині виділили 168 мільйонів з держбюджету: Хто отримає

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір