Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Для облаштувань сховищ на Херсонщині виділили 168 мільйонів з держбюджету: Хто отримає

Комісія з питань розподілу субвенцій з державного бюджету виділила кошти місцевим бюджетам на облаштування укриттів у школах. Херсонщина отримала 168 мільйонів гривень.

Про це повідомляє облдержадміністрація. Більш ніж 168 мільйонів гривень виділили з державного бюджету на укриття в Херсонській області. Кошти направлять на будівництво та ремонт сховищ у Високопільській, Музиківській та Великоолександрівській громаді.

Зазначимо, від наявності укриття в закладі освіти залежить форма навчання. Облаштування сховищ у згаданих громадах дасть можливість цьогоріч перейти до змішаної форми, де частина дітей будуть вчитись онлайн, а частина офлайн.

При розподілі субвенції (дотації місцевим бюджетам з державного) область не впливає на вибір громад, які отримають кошти для ремонту. Тепер розподіл відбувається з використанням бальної системи через платформу «DREAM». Таким чином визначаються громади і населені пункти, де потреба у дотації є найбільшою.

Нагадаємо, в Херсоні активно тривають ремонти укриттів та встановлення нових. Замовником робіт є Відділ цивільного захисту Херсонської міської ради. Хто виконує ці роботи і в якому обсязі — читайте в матеріалі «Антикорупційного виміру»: Хто ремонтує херсонські укриття і що з цими підрядниками не так.

Читайте також: Підряд з ремонту укриття в Херсоні на 2 мільйони віддали ФОПу через 6 днів після його реєстрації

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір