Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Посадовця з Херсонщини судитимуть за привласнення автівки держпідприємства

На лаві підсудних опинився колишній посадовець з Херсона. Йому висунули обвинувачення у зловживанні службовим становищем, адже вважають, що він привласнив довірене йому авто державного підприємства. 

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. Так, містянин з 2019 року обіймав посаду заступника начальника державного підприємства, яке в Херсонському регіоні займалось експертними оцінками. Посадовець підписав угоду, за якою ніс матеріальну відповідальність за автівку «Chevrolet». 

Автомобіль належав державному підприємству і його передали посадовцю на зберігання. Та слідство вважає, що на початку листопада 2022 року заступник начальника підприємства привласнив довірене йому авто, цим самим завдавши збитків державному підприємству на 73 тисячі гривень. 

Йому висунули обвинувачення за статтею про зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану. Обвинувальний акт передали до суду. Посадовцю загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років. 

Читайте також: «Возити ковдри і бойлери»: Херсонське управління освіти розповіло, навіщо їм позашляховик за мільйон гривень

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір