Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підрядника звинувачують у привласненні 600 тисяч на ремонті укриття на Кіровоградщині

Перед судом постане директор приватного підприємства, якого обвинувачують у привласненні майна та у службовому підробленні. Слідство вважає, що очільник фірми привласнив 600 тисяч гривень на ремонті шкільного укриття. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, директор підрядного підприємства заволодів бюджетними коштами, коли його фірма виконувала ремонт підвалу комунального ліцею у Гайвороні, що на Кіровоградщині. Підвал мав використовуватись як укриття для 533 учнів та 46 працівників ліцею. 

Зокрема слідчі вважають, що директор у звітах завищив кількість виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів. Таким чином йому вдалось отримати з бюджету зайвих 600 тисяч гривень. Його обвинувачують у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем та у службовому підробленні. 

Прокуратура також звернулась до суду щодо відшкодування з рахунків приватного підприємства завданих збитків на користь Гайворонської міської ради. 

Читайте також: Підприємця з Кіровоградщини підозрюють в привласненні 140 тисяч гривень під час ремонту шкільного укриття

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір