Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Прогледів незакінчений ремонт школи: В Одесі підозру отримав інженер

Інженер компанії, яка на замовлення міськради наглядала за ремонтом школи в центрі Одеси, отримав підозру у службовій недбалості. 

Про це повідомляє Поліція Одещини. Так, у 2020 році Одеська міська рада замовила двом фірмам капітальний ремонт школи в центрі міста, а також послуги з нагляду за якістю виконання ремонту. Та поліцейські встановили, що директор фірми-виконавця ремонту вніс до звітності фальшиві дані про стан робіт та завищив вартість використаних матеріалів. Зокрема він прозвітував про завершений ремонт, який насправді не доробив. 

Разом з тим інженер іншої компанії, яка наглядала за якістю ремонту, не перевірив відповідність реально виконаних робіт до вказаних у звітності. Слідчі вважають, що інженер знехтував своїми обов’язками й підписав акти приймання будівельних робіт.

Як наслідок, на рахунки фірми, що недоробила ремонт, перевели з міського бюджету на 1,2 мільйона гривень більше. За версією поліції, директор компанії привласнив ці кошти, за що і отримав підозру у заволодінні чужим майном. Щодо нього справу розглядають у суді. 

Матеріали щодо інженера з нагляду виділили в окреме провадження. Йому повідомили про підозру у службовій недбалості. Підозру щодо нього обгрунтували, окрім інших доказів, висновками судово-економічної, будівельно-технічної і почеркознавчої експертиз.

Читайте також: Не попали грошима по футбольному майданчику: В Одесі судитимуть підрядника та інженера технагляду

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір