Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Два мільйони зарплати й заощадження: Які статки задекларував голова Приморського райсуду Одеси

Голова Приморського районного суду Одеси у декларації за 2023 рік вказав, що за рік на своїй посаді заробив понад два мільйони гривень і збільшив свої готівкові заощадження. 

Про це пишуть журналісти «Nikcenter». Згідно з декларацією за 2023 рік, торік голова Приморського районного суду Одеси Сергій Кічмаренко заробив 2,2 мільйона гривень. Його дружина мала дещо менший дохід за 2023 рік — 1,5 мільйона гривень.

Також минулого року у родині Кічмаренків зросли заощадження в готівці, і становили 2,1 мільйона гривень, та 27 тисяч доларів. Суддя задекларував і нерухомість, зокрема квартиру в Одесі на 168 квадратних метра із гаражем, дві земельні ділянки та будинок на 290 квадратів у селі Маринівка Одеської області. 

Його дружина Наталя Кузьменко теж володіє квартирою в Одесі на 170 квадратів і земельною ділянкою в Кароліно-Бугазі. Дружина судді їздить на власному Volvo XC90 2021 року випуску, а от її чоловік власного авто не має. Сергій Кічмаренко вказав, що користується братовою автівкою Volkswagen Multivan 2011 року випуску.

Читайте також: Вища рада правосуддя звільнила одеського суддю Попревича, який саджав Стерненка

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір