Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Новонароджений» ФОП на Миколаївщині отримав черговий бюджетний підряд

Братська селищна рада в Миколаївській області уклала угоду на ремонт тротуару вартістю 2,9 мільйона бюджетних гривень. Підряд отримав ФОП Подолян В.В., зареєстрований менш як рік тому.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство оголосило торги з особливостями, що дозволяє укладати угоду за наявності навіть однією пропозиції. Капремонт тротуару підрядник має завершити до кінця поточного року.

Примітно, що це не перший ремонт даного тротуару у Братському. Так, минулого року Братська селищна рада вже оголошувала торги на проведення ремонтних робіт, обравши найдорожчу пропозицію. Тоді підрядником стало ТОВ «Господар-2», яке зголосилось відремонтувати тротуар за 2,7 мільйона бюджетних гривень. Однак пізніше угоду з ТОВ розірвали.

Також 12 вересня 2023 року підряд на ремонт тротуару у Братському за 2,9 мільйона бюджетних гривень. віддали ФОПу Пестову П.Є. Але, вочевидь, цих грошей не вистачило, й чиновники знов вирішили ремонтувати той самий тротуар. Таким чином, загальна вартість робіт обійдеться платникам податків у 5,8 млн.

Житель Миколаївської області Володимир Подолян зареєстрував ФОП менш як рік тому, а саме в вересні 2023-го. Попри коротку історію існування підприємства, Володимир Подолян уже встиг укласти бюджетних угод на суму понад вісім млн грн, ще очікує підписання двох угод ще майже на три мільйони. 

Примітно, що Володимир Подолян пов’язаний із низкою інших підприємств, які також отримують бюджетні кошти. Зокрема він значиться бенефіціаром ТОВ «Голнест», яке без власної техніки й по завищених цінах будує укриття в навчальному закладі за 32 мільйони бюджетних гривень, передає «Нікцентр». Наразі ця компанія підписала угод на суму понад 50 мільйонів бюджетних гривень. 

Інша компанія Подоляна «ВБК «Альфа», яку зареєстрували на початку 2023 року, вже уклала бюджетних угод на загальну суму 12,4 млн.  

Читайте також: Постачальник спецтехніки, договір з яким визнано судом недійсним, продовжує отримувати бюджетні підряди

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір