Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Квартиру херсонського зрадника Сальдо в Одесі купив військовий: виручені гроші підуть на відновлення

21 травня 2024 року в державній електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися перші онлайн-аукціони з продажу конфіскованих квартир колаборантів, оголошені Фондом держмайна (ФДМУ). Одним із лотів стала одеська квартира херсонського зрадника Володимира Сальдо.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на повідомлення ФДМУ.

Нагадаємо, квартиру Сальдо у 128,5 квадратних метрів спочатку оцінили у 3,7 мільйона гривень. Збудована у 2005 році, вона є «вторинним» житлом, розташованим на 8-му поверсі 18 поверхового будинку із закритою територією у Приморському районі м. Одеси, неподалік пляжу Аркадія (м. Одеса, вулиця Тіниста, будинок № 9/12, кв. № 47). Це приблизно 1,2 км від моря. З 128,5 кв.метрів, житлова площа становить 50,7 кв. м, кухні — 39,0 кв. м, вбиральні — 7,6 кв. м (поєднана), коридорів — 28,1 кв. м, балконів — 3,1 кв. м, висота стелі 3 м.

Аукціон, який мав відбутись 17 квітня 2024 року, не відбувся: не було пропозицій. Відтак, за вдвічі нижчою ціною аукціон проводять вдруге. Стартова ціна одеської нерухомості херсонського зрадника впала до 1,87 млн грн. Пропозиції подавали до 20 травня включно – аукціон зрештою відбувся 21 травня 2024 року. 

Претендентів на квартиру Сальдо було 9. Найвища пропозиція склала 2,9 млн грн. Новий власник квартири – всього на 100 гривень перебив останню ставку. 

Виручені від реалізації санкційного майна кошти мають спрямувати до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

Нагадаємо, що Володимира Сальдо за державну зраду в Україні засудили на 15 років ув’язнення та конфіскували в дохід держави його майно.

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій Зрадники та колаборантиБільше публікацій Зрадники та колаборанти »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір