Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Судитимуть чинного нардепа за відкати з підрядів у сфері відновлення на Миколаївщині 

До суду передали обвинувальний акт щодо Сергія Лабазюка — чинного народного депутата, якого підозрюють у корупції в сфері відновлення об’єктів на Миколаївщині. Слідство вважає, що нардеп дав хабар колишньому віцепрем’єр-міністру з відновлення Олександру Кубракову та голові Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафі Найєму.

Про це повідомляє журналіст Олег Новіков. Так, у серпні 2023 року народний депутат Сергій Лабазюк просив у Олександра Кубракова віддати його компанії підряди з відбудови об’єктів інфраструктури на 1 мільярд гривень. За це, як вважають правоохоронці, народний обранець обіцяв міністру та голові Держагентства з відновлення Наєму відкати у вигляді 3-5 відсотків від кожного підряду. 

Тож після того, як фірма Лабазюка отримала 50 мільйонів гривень з бюджету за підряд з відновлення зруйнованого мосту через річку у Миколаївській області, нардеп через довірену людину начебто передав Мустафі Найєму обіцяний відсоток у сумі 150 тисяч гривень. 

Слідчі вважають, що кошти Найєму передавали на паркінгу столичного супермаркета.150 тисяч доларів сховали у китайській шкатулці. 

Читайте також: Будівельна фірма нардепа Лабазюка отримає чергові 50 млн на ремонт мосту на Миколаївщині

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір