Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі завідувачку амбулаторії та трьох медиків підозрюють в підробці документів для ухилянтів

Чотирьом медикам Центру первинної медико-санітарної допомоги в Одесі повідомили про підозру у перешкоджанні законній діяльності ЗСУ й у підробленні документів військовозобов’язаних. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, організаторкою схеми вважають завідувачку міською амбулаторією. Вона разом з трьома медиками, на думку правоохоронців, пропонувала за хабарі виготовити медичні документи, які дають змогу чоловікам призовного віку ухилитись від служби.

Зокрема, як вважають правоохоронці, за винагороду від 5 до 7 тисяч доларів у Центрі первинної медико-санітарної допомоги видавали фіктивні медичні довідки, писали фальшиві історії хвороб та допомагали отримати групу інвалідності. 

Медичні документи затверджували печатками амбулаторії, а також використовували підроблені печатки та бланки. Працівники ж вносили до документів відомості про здоров’я від імені інших профільних лікарів. 

Відео: Поліція Одещини https://youtu.be/RgRp5RnvcvY

Правоохоронці виявили 20 епізодів, у причетності до яких підозрюють чотирьох медиків. Наразі вони всі перебувають під вартою з альтернативою застави. 

Читайте також: На Кіровоградщині викрили лікарку ВЛК на хабарі за уникнення мобілізації

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір