Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаївській області закуплять вугілля за завищеними цінами

Новомар’ївська сільська рада у Миколаївській області провела відкриті торги на постачання кам’яного вугілля. Контракт уклали з компанією, яка запропонувала найдорожчу ціну. Вартість вугілля завищена.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Сільрада до 15 вересня 2024 року планує закупити три різновиди вугілля за ціною 14055 бюджетних гривень за тонну. Загальний обсяг 144 тонни. Найбільше сільрада планує закупити вугілля марки ДГ 13-100, яке вважається універсальним. Його використовують для опалення побутових та комерційних приміщень твердопаливними котлами.

Примітно, що на торги, які сільська рада оголосила у травні, подались чотири компанії. Тендерний комітет відхилив найвигідніші пропозиції, віддавши підряд ПП «Нафтоагресервіс», яке поставить вугілля за два мільйони бюджетних грн. Найдешевша пропозиція в половину дешевша.

Варто зазначити, що зараз на ринку в роздріб кам’яне вугілля можна купити за 12 тис. грн/тонна. Оптові поставки ще дешевші.

 ПП «Нафтоагресервіс» зареєстрували у 2004 році. Наразі юридична адреса підприємства в Києві. Власником компанії вказаний житель Донецької області Олександр Яловчак. ПП активно укладає бюджетні угоди по всій території України. Наразі загальна сума договорів складає понад 58 мільйонів бюджетних гривень.

Читайте також: Миколаївщина переплачує мільйони на закупівлях медичного обладнання

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір