Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

НАЗК перевіряє 37 фактів недостовірного декларування у посадовців з Одещини

Національне агентство з питань запобігання корупції за 5 місяців провело 133 перевірки декларацій посадовців і виявило недостовірних відомостей на майже 555 мільйонів гривень. Одеська область — на другому місці за кількості декларацій, щодо яких проходить повна перевірка. 

Про це повідомляє НАЗК. Агентство перевіряє 37 фактів незаконного збагачення, недостовірних чи неточних даних у деклараціях посадовців з Одещини. Зокрема триває перевірка декларації за 2021 рік депутата Ізмаїльської міської ради Геворга Авєтісяна.

Шукають ознаки незаконного збагачення чи недостовірного декларування і в декларації за 2022 рік Владислава Акішенка, начальника сектору кримінальної поліції Одещини.

Щодо Яни Алєксєєвої, головної спеціалістки відділу протоколу та взаємодії з дипломатичними установами Управління міжнародного та міжрегіонального співробітництва Одеської ОВА, вже завершили перевірку. В її декларації за 2022 рік знайшли недостовірні відомості на суму в 1,127 мільйона гривень. А в її декларації за 2021 рік НАЗК вбачає недостовірних відомостей на 2,397 мільйона гривень. 

Загалом НАЗК за 5 місяців перевірки українських посадовців знайшло недостовірних відомостей на майже 555 мільйонів гривень, необґрунтованих активів на 7,1 мільйона гривень, ознак незаконного збагачення на 17,8 мільйона гривень. 

Читайте також: НАЗК виявили ознаки незаконного збагачення у 8 керівників військкоматів, серед яких представник з Одеси

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір