Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Громада на Одещині шукає фінансування для реабілітаційного центру та дитсадка

На конференції з відновлення України у Берліні селище Авангард, що на Одещині, представило свої проєкти. Громада перш за все хоче залучити партнерів до створення реабілітаційного центру для військовослужбовців. 

Про це журналістиці «Антикорупційного виміру» розповів Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський. За його словами, вже є готовий ескіз реабілітаційного центру для військових, й наразі розробляється проєктно-кошторисна документація. 

Військові у центрі зможуть пройти курс психологічної та фізичної реабілітації. Наразі громада шукає співфінансування у форматі — частину витрат покриває громада власним коштом, частину бере на себе держава, і частину — партнери, яких на конференції Авангардівський селищний голова сподівався знайти. 

Також в Авангарді сподіваються реалізувати частину освітніх проєктів, про які розповіла очільниця відділу культури, молоді та спорту Ірина Солотинська:

«Є готова проєктно-кошторисна документація дитячого садка. Адже дітей у нас дуже багато — садочки переповнені, школи переповнені. Серед цих дітей є багато переселенців, дітей з родин військовослужбовців. Через ситуацію в країні нам не вдається реалізувати цей проєкт, тому сподіваємось на підтримку та співфінансування», — розповіла Ірина Солотинська. 

Як повідомляє «Вікно Відновлення», 11 та 12 червня Німеччина та Україна спільно прийняли цьогорічну конференцію з відновлення України в Берліні. Понад 2000 учасників із понад 60 країн обговорили, як ще краще підтримати відновлення України.

Які проєкти представила Одещина на конференції з відновлення, дізнайтесь тут.

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір