Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївський суд відправив до СІЗО батька та сина, підозрюваних у продажу 26 авто, призначених для ЗСУ

У Миколаєві суд обрав запобіжні заходи двом жителям Первомайського району, яких підозрюють у продажі автівок, призначених для ЗСУ. Суддя задовольнив клопотання прокурора щодо перебування підозрюваних під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Центрального районного суду у Миколаєві. Згідно з матеріалами справи, житель Первомайського району зі своїм батьком отримували з Європи автомобілі, які були гуманітарною допомогою для війська. Надалі автівки завозили до України й оформлювали за спрощеною процедурою.

Проте замість того, щоб відвезти авто військовим, їх виставляли на сайтах й продавали військовослужбовцям за ринковими цінами. Прокурори встановили, що за цією схемою батько з сином продали 26 автомобілів. Власників восьми з них вдалось встановити. 

Батьку та сину повідомили про підозру у незаконному використанню з метою прибутку гуманітарної допомоги. Прокурори клопотали про запобіжний захід у вигляді СІЗО, підозрювані проти цього заперечували й наполягали на домашньому арешті. 

Слідчий суддя погодився з доводами прокурора й призначив підозрюваним тримання під вартою з заставою у 6 мільйонів гривень для сина та 3 мільйони гривень для батька.

Фото: Центральний районний суд Миколаєва

Читайте також: Військового з Миколаївщини судитимуть за спробу продати в інтернеті авто, передані волонтерами для ЗСУ

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір