Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Україні заборонили політичну партію «Наш край», очолювану Антоном Кіссе з Одещини

В Україні вироком суду заборонили політичну партію «Наш край» через звинувачення в проросійській та антидержавній діяльності. Одним  із її очільників був Антон Кіссе з Одеської області.

Про це повідомляють журналісти «Інтенту». Так, рішенням Восьмого апеляційного адміністративного суду діяльність політичної партії «Наш край» в Україні заборонили. Все майно, кошти та активи партії, а також її всіх осередків передали у власність держави. Водночас в самій партії відкинули звинувачення у проросійській та антидержавній діяльності та заявили, що будуть відстоювати свої права у Верховному суді.

«Партія «Наш край» завжди позиціонувала себе як проукраїнська та патріотична. З 24 лютого 2022 року її офіційна позиція виражається у гаслі «Рускій солдат! Иди на х..!», — йдеться у повідомленні представників партії.

Зазначимо, партію «Наш край» створили у 2011 році під назвою «Блокова партія», й через три роки вона отримала сучасну назву. Членами партії є переважно вихідці з колишньої «Партії регіонів», а одним з очільників був Антон Кіссе з Одеської області. 

Читайте також: В Україні заборонили партію «Наш край»: хто її представляв у Херсоні

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір