Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонт дороги зі збитками у 3 мільйони: На Кіровоградщині судитимуть директора товариства

Директор товариства відповідатиме перед судом за можливе заволодіння бюджетними коштами. Йдеться про ремонт вулиці у Світловодську, що на Кіровоградщині, збитки від якого оцінили в 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Обвинувачення вважає, що директор підрядного товариства привласнив бюджетні кошти. Це сталось під час виконання робіт на замовлення Кіровоградської ОДА у 2017 році. Товариство ремонтувало асфальт вулиці Єгорова у місті Світловодськ, що на Кіровоградщині. 

Після завершених робіт реконструйована вулиця почала руйнуватись. Експерти перевірили цей факт і виявили, що підрядник використав менше будматеріалів, ніж заявив у звітності. Збитки державі оцінили в майже 3 мільйони гривень. Директор товариства отримав підозру у заволодінні бюджетними коштами. Щодо нього справу передали до суду.

Зазначимо, чиновник Кіровоградської ОДА, який відповідав за цю закупівлю й контролював хід робіт, теж отримав підозру у зловживанні службовим становищем. Його справу винесли в окреме кримінальне провадження, яке також перебуває на розгляді суду. 

Читайте також: На Кіровоградщині громада замовила у ФОПа-новачка облаштування алеї пам’яті

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір