Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розкрадання грошей на ремонті дороги: Чиновник Кіровоградської ОДА постане перед судом

До суду передали справу ексзаступника начальника управління Кіровоградської ОДА. За версією прокурорів, він причетний до розкрадання 2 мільйонів гривень з бюджету на ремонті дороги у Світловодську. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, колишнього чиновника звинувачують у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

За версією правоохоронців, посадовець представляв інтереси обладміністрації у 2017 та 2018 році під час укладання з підрядником договору на капітальний ремонт дороги на вулиці Городоцька у Світловодську. Через невелику кількість часу після завершення ремонту дорога почала руйнуватись.

Слідство вважає, що обвинувачений навмисне «не помітив» низьку якість ремонту. Попри невідповідності якості робіт до умов договору, він підписав звітні документи та прийняв у підрядника роботи.Завищення вартості неякісного ремонту обійшлось бюджету у 2 мільйони гривень. 

Кілька місяців тому у цій справі підозру отримав підрядник, справу щодо нього виділили в окреме кримінальне провадження.

Читайте також: На Кіровоградщині фірма депутата освоїть 5 мільйонів на ремонті дороги

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір