Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині фірма депутата освоїть 5 мільйонів на ремонті дороги

Аджамська сільрада Кіровоградської області уклала 12 жовтня з ТОВ «Арака» угоду про ремонт вулиці вартістю 5,3 млн грн. Дві дешевші пропозиції інших учасників торгів замовник відхилив через помилки у їхній тендерній документації.

Про це йдеться у системі Prozorro.

Згідно з укладеною угодою, до 31 грудня 2023 року підприємство має завершити поточний ремонт вулиці Незалежності у селі Аджамка. Йдеться саме про поточний ремонт – усунення ямковості та супутні заходи.

Участь у торгах взяло три підрядники: ПП «Ефект» Карапета Тартикяна з пропозицією виконати ремонт за 4,7 млн грн, ТОВ «ПФ» Марата Мхитаряна з ціною 5,079 млн грн і ТОВ «Арака» Тіграна Хачатряна з пропозицією 5,3 млн грн.

Перші дві пропозиції замовник відхилив через проблеми з тендерною документацією підприємців. Мовляв, розписали кошторис не відповідно до вимог свого тендерного замовлення чи досвід роботи працівників менший, ніж вимагається.

ТОВ «Арака» зареєстроване у Кропивницькому 2014 року. Власник – Тігран Хачатрян, керівник Спілки вірмен у Кіровоградській області, депутат Кропивницької міськради від «Слуги народу». Всього на публічних закупівлях фірма підписала договорів на 165 млн грн.

Читайте також: На Кіровоградщині за 5 мільйонів гривень замовили ремонт стадіону

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір