Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У таборі «Молода гвардія» в Одесі аудитори виявили збитків на 4 мільйони

Державна аудиторська служба після перевірки держпідприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» виявила збитків на 4 мільйони гривень. Зокрема найбільша претензія до керівництва табору полягає в тому, що там самовільно демонтували літні будиночки.

Про це йдеться на сторінці Державної аудиторської служби. Під час перевірки в дитячому таборі «Молода гвардія», що в місті Одеса, аудитори виявили 4 мільйони гривень збитків. Найбільшим порушенням Держаудитслужба вважає те, що у таборі немає літніх будиночків, залишкова вартість майна яких оцінена в  2,5 мільйона гривень. Будинки у таборі самостійно демонтували й розібрали, нібито, без дозволів, які мало надати Міністерство соцполітики України. 

Аудитори надіслали держпідприємству «Український дитячий центр «Молода гвардія» вимоги щодо відшкодування цих порушень. Матеріали перевірки також направили до Одеської прокуратури.

«Антикорупційний вимір» намагається зв’язатись з керівництвом ДП «Молода гвардія» для отримання коментаря. 

Читайте також: Одеська міськрада власним коштом відремонтувала водоканал і віддала за безцінь приватній фірмі, — Держаудитслужба

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір