Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Парки Одеси» визнали критично-важливим об’єктом і виділили майже 3 мільйони 

На сесії Одеської міської ради депутати вирішили виділити з міського бюджету 2,7 мільйона гривень допомоги комунальному підприємству «Парки Одеси». КП, яке займається організацією свят і фестивалів, також визнали критично-важливим об’єктом інфраструктури. 

Про це пишуть журналісти «Центру публічних розслідувань». На сесії Одеської міської ради 26 червня депутати вирішили визнати комунальне підприємство «Парки Одеси» критично-важливим об’єктом. Це пояснили тим, що КП своєю діяльністю задовольняє суспільні потреби містян. Зокрема  «Парки Одеси» організовують тематичні, танцювально-розважальні, спортивно-оздоровчі та інші заходи в Одесі. 

В пояснювальній записці до цього рішення наголошується, що такі заходи під час війни важливі для підтримки ВПО, військовослужбовців, жителів і гостей міста. Саме тому депутати вирішили, що необхідно підтримати діяльність цього важливого комунального підприємства, зокрема, виділивши йому допомогу з бюджету міста на 2,7 мільйона гривень. 

Ця сума піде на оплату праці робітників КП, а також на оплату за послуги постачання газу до Вічного вогню біля пам’ятника Невідомому матросу на Алеї Слави.

Читайте також: Зарплату працівникам одеської «Муніципальної варти» хочуть підвищити

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір