Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонт укриття одеського ліцею довірили новонародженому ФОПу

Чиновники департаменту освіти Одеської міськради без використання електронної системи провели закупівлю робіт з ремонту підвалу-укриття для Одеського ліцею № 84. Вартість робіт склала понад 6,75 млн грн. Підряд довірили ФОПу, зареєстрованому місяць тому.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на закупівлю.

Центр фінансування закладів освіти Київського району Одеси без проведення тендеру уклав угоду з капітального ремонту підвалу (найпростішого укриття) для учнів Одеського ліцею № 84 на вулиці Академіка Глушка, 1/6. Обійдуться роботи міському бюджету в 6,75 млн грн. Завершити їх мають до 31 серпня 2024 року.

Виконувати капремонт укриття буде ФОП Мельниченко Сергій Миколайович з села Маяки на Одещині. За даними аналітичної платформи YouControl, він зареєструвався в якості підприємця наприкінці травня цього року, а вже за місяць почав активно освоювати бюджетні підряди.

Документи, щодо наявності у Мельниченка обладнання, співробітників чи досвіду, на Prozorro відсутні. Чиновники вирішили не публікувати їх у звіті про укладений договір.  Так само як і кошторис, в якому мають бути перелічені всі заплановані роботи та їхня вартість. 

Читайте також: В Одесі поліція перевірить генератори в школах. Підозрюють чиновників в розтраті коштів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір