Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Южному чоловік чиновниці отримав підряд з ремонту електрики в парку

Чиновники Южненської міської ради на Одещині заплатять понад 126 тис. грн за ремонт електричних мереж в парку Приморський. Підряд віддали нещодавно зареєстрованому ФОПу Олександру Булгакову, який є чоловіком співробітниці виконавчого комітету міста.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на закупівлю.

Управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради уклало угоду з поточного ремонту електричних мереж в парку Приморський. Йдеться про ділянку від літнього павільйону для шахово-шашкового клубу до ТП № 838. Вартість робіт склала 126 132,23 грн.

Підряд дістався місцевому підприємцю Олександру Миколайовичу Булгакову. Він зареєструвався, як фізична особа-підприємець в лютому 2024 року, а вже у квітні почав отримувати підряди від чиновників з Южного.

Новоспечений підприємець – чоловік головної спеціалістки відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Южненської міської ради Карини Булгакової.

Зауважимо, що згідно з деклараціями, які подавала чиновниця, родина Булгакових не має власної нерухомості на Одещині. Проте, Карина Вʼячеславівна також не вказувала житла, яке родина знімає чи використовує безоплатно. Єдина квартира – у власності чоловіка, але вона в місті Ясинувата на Донеччині. При цьому її чоловік зареєстрований у квартирі на вулиці Будівельників, 7 в Южному. 

Булгакова також зазначила, що її чоловік працює в порті «ТІС» та ТОВ «Ліщани». Остання компанія неодноразово отримувала підряди від Южненської міськради.

Читайте також: Заволодів коштами на відновленні гімназії для переселенців: На Одещині судитимуть підрядника

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір