Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Кіровоградська податківиця за коштовний подарунок отримала адмінпротокол про корупцію

НАЗК склало адмінпротокол щодо заступниці начальника Кіровоградської податкової. В результаті перевірки агентство встановило, що податківиця отримала в безоплатне користування від чужої людини автомобіль, що є порушенням Закону про корупцію.

Як повідомляє НАЗК, у червні заступниця начальника Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області отримала адміністративний протокол. Національне агентство з питань запобігання корупції встановило, що посадовиця упродовж 2018-2022 років отримувала коштовні подарунки від людини, яка не є їй близькою.

Йдеться про автомобіль MERCEDES-BENZ GLE 250, яким вона безплатно користувалась. Цим самим, вважає НАЗК, вона порушила Закон про запобігання корупції. Заступниці начальника Кіровоградської податкової виписали адміністративний протокол за статтею про «Порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків». 

Порушення цією статті адміністративного кодексу тягне за собою штраф до 3,4 тисячі гривень з конфіскацією цього подарунку, тобто автомобіля. 

Читайте також: У Кропивницькому велика аптечна мережа заявила про банкрутство: серед кредиторів комунальні підприємства

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір