Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві витратять 850 тисяч на нагороди від мера

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради провів закупівлю почесних відзнак мера міста «За оборону Миколаєва». На посвідчення, хрести та футляри витратять майже 850 тисяч бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Миколаївський виконком оцінив 850 посріблених хрестів і 250 позолочених у мільйон гривень. Окрім хрестів до набору нагород входить також футляр і посвідчення. На торги вийшли два ФОПи, в результаті ціна нагород, закуплених бюджетним коштом, знизилась до 844 тис. грн.

Нагороди мають бути поставлені до кінця поточного року. Примітно, що вартість набору з посрібленим і позолоченим хрестом однакова і складає близько 770 грн за штуку.

Постачати нагороди в Миколаїв буде київський ФОП Карпенко Є.В., зареєстрований уже після початку повномасштабної війни у 2022 році. Наразі підприємець уклав вже дев’ять угод на загальну суму 2,15 мільйона бюджетних гривень. Найбільше підрядів Євген Карпенко підписує в Миколаївській області. 

ФОП Карпенко не вперше виготовляє цю нагороду для Виконкому Миколаївської міської ради. Минулого року він отримав замовлення на 780 000 гривень. На цю суму він виготовив 1000 комплектів нагород.

Читайте також: Розікрали чверть підряду? Розпочинається суд над власником компанії, яка благоустроювала в Миколаєві трамвайне полотно

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір