Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Херсонський театр та приватне товариство заплатять 48 тисяч штрафу за змову на торгах

В Херсоні двох учасників публічних закупівель оштрафували за змову. Антимонопольний комітет встановив, що вони змовились, аби нівелювати конкуренцію на торгах.

Про це повідомляє Антимонопольний комітет. Департамент міського господарства Херсонської міськради у 2021 році проводив закупівлю послуг. Для свята «Масниці» шукали підрядника, який організує виставки, ярмарки та фестивалі у місті. У двох закупівлях взяли участь Херсонський обласний музично-драматичний театр імені Куліша та ТОВ «Фестивальний центр». 

Антимонопольний комітет встановив, що обидва учасники під час підготовки та участі у торгах змовились між собою, порушуючи Закон України «Про публічні закупівлі». Тож дії Херсонського театру та товариства визнали антиконкурентними та такими, що спотворили результати торгів. 

За це обидва учасники заплатять штраф на загальну суму 48,8 тисячі гривень. Також впродовж трьох років їм не можна брати участь у публічних закупівлях. 

Читайте також: Земля ринкового містечка в Херсоні, яка перебувала під контролем любителя путіна, повернулась до комунальної власності

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір