Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень: черговий вирок зраднику  і скандальні голосування

Тиждень, що минає, виявився щедрим на новини. «Антикорупційний вимір» пропонує добірку антикорупційних новин цього тижня з Херсонщини. 

Скандальний законопроєкт про штрафи за корупцію Верховна рада України ухвалила у першому читанні. Якщо коротко: депутати абсолютно нормально ставляться до того, що від корупційного злочину, навіть особливо тяжкого, фактично можна буде відкупитись. Та й не тільки відкупитися, а ще й не свідчити проти спільників. І три з чотирьох нардепи з Херсонщини таку думку поділяють. Хто це і яка «тарифна сітка» штрафів, читайте в цьому матеріалі.

За державну зраду на 12 років засудили ексдиректора херсонського водоканалу Віктора Скоблікова. Цікаво, що його співпраця з Росією була офіційною і доволі давньою – задовго до окупації. І він цього не приховував. Але правоохоронці чому не бачили. Про це ми розповіли ось тут.

Чергова судова справа щодо зрадниці – цього разу поліцейської, яка допомагала шукати проукраїнських херсонців. Ось тут більше.

Херсонська прокуратура відзвітувала про роботу за перше півріччя 2024 року. Так, за рік до суду відправили 14 кримінальних та 30 адміністративних справ, що стосуються корупції на Херсонщині. Всі подробиці тут.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »
Більше публікацій Щотижневий огляд новинБільше публікацій Щотижневий огляд новин »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір