Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі компанії місцевого депутата віддали підряд на ремонт вулиць за 42 мільйони

Управління дорожнього господарства в Одесі провело відкриті торги з особливостями, шукаючи підрядника на ремонт двох вулиць. Компанія «Ростдорстрой», що належить одеському депутату, отримала замовлення за майже 42 мільйони гривень без конкурентів.

Про це пишуть журналісти «Інтенту». Управління дорожнього господарства Одеської міськради оголосило тендер на капітальний ремонт двох вулиць міста. Зокрема мають відремонтувати дорожнє покриття довжиною в 9,09 кілометри на вулицях Професора Каришковського та Сьомої Пересипської. 

Оскільки закупівля пройшла у форматі відкритих торгів з особливостями, то конкурентів у переможця не було. Ним стало товариство «Ростдорстрой», яке пов’язують з мером Одеси Геннадієм Трухановим. Ремонтувати дороги фірма буде за 41,955 мільйона гривень. Роботи мають бути завершені до кінця 2025-го року. 

Зазначимо, компанія «Ростдорстрой» багато років працює по всій Україні. Наразі підприємство уклало договорів на загальну суму майже 89 мільярдів бюджетних гривень. «Ростдорстрой» належить депутату від партії «Довіряй ділам» Юрію Шумахеру. 

Компанія неодноразово здобувала перемогу в скандальних тендерах, які привертали увагу Держаудитслужби. Компанії «Автомагістраль-Південь» та «Ростдорстрой» отримали три контракти по півмільярда гривень на ремонт мостів на Херсонщині, зруйнованих під час російського вторгнення. Через порушення під час проведення тендерів Держаудитслужба вже вимагає скасувати два з них.

А в Києві обвалився міст, який ремонтує «Ростдорстрой» і слідчі припускають розтрату коштів на цьому підряді.

Читайте також: На Одещині мільярдні дорожні підряди розділяють між кількома фірмами

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір