Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Я бажаю багатіти»: На Одещині затримали міграційника, який хотів підзаробити на ухилянтах

На Одещині ДБР затримали працівника Державної міграційної служби, який хотів підзаробити на незаконному переправленні чоловіків через кордон і намагався залучити до цього прикордонника. 

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, у липні цього року тимчасовий начальник одного з відділів Державної міграційної служби на Одещині запропонував прикордоннику «бізнес». Зокрема пропозиція стосувалась переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Молдови за гроші. Від прикордонника вимагалось, аби він допомагав чоловікам оминути пункти пропуску стежками.

Охочих виїхати з країни міграційник шукав у соцмережах й пропонував свої послуги за 10 тисяч доларів з людини, як встановило слідство. Таким чином він отримав нібито 30 тисяч доларів з трьох військовозобов’язаних, й 9 тисяч з цієї суми передав прикордоннику — по три тисячі доларів за кожного. 

ДБР при обшуку встановили, що працівник Державної міграційної служби склав лист-бажання, в якому загадав собі багатство й очікував, що гроші прийдуть в його життя. 

 «Я желаю успеха, я желаю богатеть, счастья, золота, серебра, изобилия, здоровья, и чтобы деньги пришли в мою жизнь. Я желаю всего этого, и так тому и быть», — було написано у листі. 

Та мріям про збагачення завадили правоохоронці. Працівника міграційної затримали під час передачі коштів, які ДБР вважає хабарем за переправлення чоловіків. Під час обшуків у міграційника знайшли понад 20 тисяч доларів. Йому повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через держкордон. 

Читайте також: На кордоні затримали 4 автобуси з ухилянтами: ДБР вважає причетним поліцейського

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір