Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Фігурант кримінальної справи заробить на ремонті моста через річку Тростянець на Одещині

Окнянська селищна рада в Подільському районі, що на Одещині, уклала угоду з капітального ремонту моста в селі Топали. Роботи буде виконувати ТОВ «Котовський асфальтний завод». Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

За даними порталу Prozorro, капітальний ремонт мостової споруди через річку Тростянець по вулиці Калинівській в селі Топали обійдеться бюджету Окнянської громади майже в 846,5 тис. грн.

За даними аналітичної платформи YouControl, ТОВ «Котовський асфальтний завод» належить до групи компаній родини Антонюк. В цілому подружжя Антонюків володіє 6 компаніями, які працюють у сферах транспорту та дорожнього будівництва в Одеській області.

Нещодавно «Антикорупційний вимір» розповідав про кримінальне провадження щодо змови чиновників з підрядником на Одещині. Зокрема в матеріалі йшлося про те, що правоохоронці підозрюють трьох посадовців Відділу освіти Окнянської селищної ради у злочинній змові з директором фірми «Котовський асфальтобетонний завод». На думку правоохоронців, чиновники без застосування процедури відкритих торгів уклали прямі договори з підрядником зі значно завищеними сумами очікуваної вартості предмета закупівлі. Мова про закупівлю робіт з ремонту даху центру культури та дозвілля.

Цей підрядник також фігурує у справі про привласнення бюджетних коштів та у справі про службову недбалість. В першому випадку гроші, на думку слідчих, розікрали на будівництві сільської амбулаторії. В другому випадку при проведенні ревізії аудитори виявили завищену ціну. 

Читайте також: Депутат, засуджений за корупцію, заробить на ремонті поліцейської станції на Одещині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір