Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За гроші обіцяв посаду оперуповноваженого: Ексміліціонер з Одеси отримав підозру

В Одесі колишньому міліціонеру повідомили про підозру у вимаганні хабаря. За гроші він, нібито, обіцяв знайомому допомогти з працевлаштуванням до поліції, користуючись зв’язками.

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, колишній працівник правоохоронних органів запропонував знайомому допомогу з працевлаштуванням за хабар. Зокрема чоловік мав отримати посаду оперуповноваженого у Нацполіції Одесі, у Департаменті внутрішньої безпеки.

Така послуга для знайомого коштувала 8 тисяч доларів. Колишній міліціонер працював раніше інспектором Державної автомобільної інспекції, звідки звільнився у 2010 році. Слідство встановило, що він обіцяв особисте посередництво під час працевлаштування знайомого, спираючись на колишні зв’язки.

Затримали ексміліціонера під час передачі частини суми хабаря. Йому повідомили про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. Також прокурори встановили, що по звільненню з попереднього місця роботи затриманий вже мав проблеми з законом. Наразі він перебуває під вартою з альтернативою виходу під заставу.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: Посадовця Служби судової охорони на Кіровоградщині затримали на хабарі

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір