Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Майже мільйон незаконної компенсації за житло: розслідування щодо колишнього нардепа з Миколаївщини завершили

Розслідування у справі колишнього нардепа з Миколаївщини Аркадія Корнацького завершили. Його підозрюють у зловживанні владою під час отримання незаконної компенсацію за житло в Києві. 

Як повідомляє Національне антикорупційне бюро, народний депутат України VIII скликання з 2014-го по серпень 2019-го року отримав незаконну компенсацію за оренду житла в Києві, коли мав власне помешкання у столиці. 936 тисяч гривень виплатили йому з бюджету Апарату Верховної Ради за користування номером у готельному комплексі «Київ».

Колишньому народному обранцю повідомили про підозру у червні 2024-го року. Йому висувають зловживання владою та службовим становищем. Наразі НАБУ та САП завершили розслідування у цій справі.

«Антикорупційний вимір» раніше писав про цей випадок. Йдеться про Аркадія Корнацького, який балотувався до парламенту від партії «Блок Петра Порошенка» в Первомайську Миколаївської області та входив до складу однойменної фракції. Після своєї каденції балотувався на посаду президента України.

Також редакція раніше повідомляла, що компанія Корнацького за безцінь користувалась 46 гектарами сільськогосподарської землі. Сам Корнацький та його родичі, які наразі значаться засновниками компанії «Агрофірма Корнацьких», мали російське громадянство. 

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір