Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За постачання паливних брикетів на Миколаївщині розгорілась боротьба. Перемогла найдорожча пропозиція

КУ «Доманівський освітньо-культурний центр» на Миколаївщині провів торги на закупівлю паливних брикетів RUF. Переможцем обрали компанію, яка запропонувала постачати 100 тонн брикетів за майже 690 тис. грн.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство оцінило закупівлю в мільйон бюджетних гривень. На торги подали 15 пропозицій від різних підприємств, серед яких виділили три. В результаті підряд отримала найдорожча з трьох пропозицій. А саме компанія «Атлас-кроп», яка запропонувала поставити брикети за 689,7 тис. грн. 

Таким чином, тонна брикетів обійдеться бюджету в 6897 грн. Паливо має бути поставлено до 30 вересня 2024 року. Ця ціна відповідає ринковій.

Пропозиції на ринку

ПП «Атлас-кроп» зареєстрували у 2021 році в Миколаєві. Власницею підприємства вказана місцева жителька Марія Бойченко. Примітно, що серед КВЕДів, пов’язаних із виробництвом меблів і будівництвом, є досить екзотичні. Наприклад, морське та прісноводне рибництво.

За час свого існування компанія уклала декілька угод за бюджетний кошт у Миколаївській області загальною вартістю 1,8 млн грн.

Читайте також: В Миколаєві затримали можливих агентів рф. Серед них чинний та колишній правоохоронці

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір