Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Капремонт захисної споруди на Миколаївщині без торгів довірили «улюбленцю» чиновників

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області без проведення відкритих торгів уклав угоду на капітальний ремонт захисної споруди в селі Михайло-Ларине. Вартість угоди складає понад три мільйони гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Ремонт планують завершити у грудні 2024 року. Роботи виконує частий отримувач бюджетних коштів ПП «Агротехсервіс Д.В.В.». Компанію зареєстрували у 2001 році в Миколаївській області. Наразі власницею ПП вказана жителька Южноукраїнська Миколаївської області Олена Зарицька. Раніше засновником підприємства був Володимир Давій, який зараз значиться директором компанії.

З 2017 року ПП активно отримує бюджетні підряди в Миколаївській області. Станом на зараз компанія підписала угод на загальну суму майже 74 мільйони бюджетних гривень. Пік прийшовся на 2023 рік. При цьому в компанії працює не багато людей. 

Примітно, що Володимир Давій поєднує ставку директора зі ставкою інженера з охорони праці, а Зарицька є спеціалісткою з договірної роботи.

Варто також зазначити, що Давій є керівником і засновником ще низки компаній. Одна з них – ПП «Піаф» – також отримує бюджетні підряди.    

Скриншот YouControl

Олена Зарицька, схоже, є родичкою колишньої спеціалістки відділення комплектування Южноукраїнського міського військового комісаріату Алли Коцюр, яка звільнилась з посади у 2021 році. Ще один імовірний родич Коцюр і Зарицької В’ячеслав Савельєв влаштований у ПП «Агротехсервіс Д.В.В.» електрозварником.

Читайте також: За постачання паливних брикетів на Миколаївщині розгорілась боротьба. Перемогла найдорожча пропозиція

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір