Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині капремонт сховища за 5,5 мільйона віддали підряднику без торгів

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області уклав угоду на проведення капітального ремонту захисної споруди в смт Воскресенське. Вартість робіт складає 5,5 мільйона бюджетних гривень. Відкриті торги відомство не проводило.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Роботи планують завершити до 31 грудня 2024 року. Підряд отримала компанія «Піаф», яка чисто підписує бюджетні договори.

ПП «Піаф» зареєстрували у 2002 році в місті Києві. Примітно, що головним КВЕДом підприємства вказана діяльність приватних охоронних служб. Станом на зараз ПП уклало угод на загальну суму вісім мільйонів бюджетних гривень. Переважна більшість контрактів – по неконкурентній процедурі.

Власником підприємства є житель Миколаївської області Володимир Давій. Як раніше повідомляв «Антикорупційний вимір», Давій пов’язаний з низкою компаній, які також регулярно отримують бюджетні підряди.

Наприклад, днями компанія «Агротехсервіс Д.В.В.», в якій Володимир Давій працює директором, а раніше значився її засновником, без проведення відкритих торгів отримала підряд на проведення капремонту захисної споруди в селі Михайло-Ларине Миколаївської області. 

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір