Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Фонд держмайна виставив на продаж підприємство з видобутку граніту, яке належало родині Сальдо

На продаж виставили черговий націоналізований актив — підприємство з видобутку граніту в Житомирській області, яке належало родині херсонського зрадника Володимира Сальдо. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на Фонд державного майна України.

Йдеться про державний пакет акцій, що становить 99,8612% статутного капіталу ПрАТ «Каштан». Цей актив вилучили в дохід держави у родини Володимира Сальдо, засудженого за державну зраду керівника окупованої частини Херсонської області.

ПрАТ «Каштан» спеціалізується на промисловому видобутку, обробці та продажу граніту з Букинського родовища. Підприємство має спеціальний дозвіл на користування надрами, чинний до 2040 року. Основною продукцією є гранітні блоки та бут.

Основні умови аукціону наступні:

  • Стартова ціна – 3,2 млн грн. 
  • Номінальна вартість акцій – 369 486,60 грн, що становить 99,8612 % статутного капіталу ПрАТ «Каштан»
  • Онлайн-аукціон з продажу ПрАТ «Каштан» запланований на 5 вересня 2024 року та відбудеться на платформі «Прозорро.Продажі». 
  • Детальна інформація про об’єкт та умови приватизації — за посиланням: http://surl.li/kalzrx
  • Номінальна вартість одного цінного паперу 0,01 грн. 
  • Основний вид діяльності: 08.11 Добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. 
  • До складу об’єкта приватизації входить: 4 об’єкти нерухомого майна, 8 одиниць транспортних засобів та 9 одиниць рухомого майна (обладнання). 

Так виглядає кар’єр родини Сальдо, який виставили на продаж:

Всі кошти, отримані від продажу націоналізованих активів, спрямовуються до фонду ліквідації наслідків збройної агресії, додали у Фонді.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Сальдо отримав чергову підозру – за вивезення українського зерна з окупованого Херсона у 2022 році. Раніше херсонський колаборант отримав вирок за вчинення  державної зради, колабораціонізм та заперечення збройної агресії Російської Федерації. Також раніше продали і конфісковану квартиру Сальдо в Одесі – кошти мають спрямувати на відновлення. А майже сусідом Сальдо із розташування будинків в Одесі виявився депутат Херсонської міської ради, який нещодавно склав повноваження, Антон Хмаро.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір