Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеському нардепу Дмитруку заочно обрали запобіжний захід

Народному депутату Артему Дмитруку заочно обрали запобіжний захід. Раніше він виїхав за кордон, після повідомлення йому підозри у побиття правоохоронця та військовослужбовця. 

Як повідомляє Офіс Генпрокурора, 29 серпня суддя Печерського райсуду Києва обрав народному депутату Артему Дмитруку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Цю інформацію внесуть в облік Генерального секретаріату Інтерполу для «виставлення так званого червоного оповіщення». Як тільки Дмитрука за кордоном затримають, його екстрадують до України й застосують запобіжний захід.

Раніше стало відомо, що Дмитрука оголосили в міжнародний розшук. 25 серпня 2024 року Офіс Генпрокурора повідомив про початок розслідування за фактом можливого незаконного перетину кордону народним депутатом України із залученням третіх осіб. «Українська правда» повідомила з посиланням на джерела у правоохоронних органах, що Дмитрук незаконно покинув територію України у суботу 24 серпня. За даними джерел, того ж дня нардеп залишив територію Молдови і полетів в Італію. 

Читайте також: Одеський нардеп Дмитрук втік за кордон: в яких скандалах він встиг засвітитися 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір