Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині підряд на монтаж укриття за 8,7 мільйона віддали без конкуренції

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради Миколаївської області провів торги з особливостями, щоб обрати постачальника захисної споруди цивільного захисту модульного типу на 100 людей. Окрім доставки укриття підрядник також має його змонтувати. В результаті угоду уклали з єдиним учасником, який подався на торги. Вартість укриття складає 8,7 мільйона бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Укриття планують встановити до кінця поточного року. Роботи виконує компанія «Гарантбудплюс», яку зареєстрували у 2022 році в місті Києві. Засновниками ТОВ значаться два жителі Донецької області, з її окупованої частини, Денис Левковець і Едуард Кошелєв.

Попри коротку історію існування компанії «Гарантбудплюс», вона вже встигла укласти чимало угод за бюджетні кошти. Так, станом на зараз підприємство підписало договорів на загальну суму 53,7 млн грн. Більшість з них – по неконкурентній процедурі.

Варто зазначити, що Левковець і Кошелєв значаться засновниками низки інших компаній, які також отримують бюджетні підряди.

Наприклад, зареєстроване у 2018 році ТОВ «Євроспецмонтаж» підписало угод на загальну суму понад 200 мільйонів бюджетних гривень. До повномасштабного вторгнення компанія, яка тоді мала юридичну адресу в Маріуполі, укладала договори в Донецькій області. А після початку повномасштабної війни росії власники ТОВ перереєстрували підприємство в Одесі і продовжують виконувати підряди за бюджетний кошт.  

Читайте також: В Миколаєві розбирати будівлю за 3,5 мільйона без торгів довірили нещодавно створеній компанії

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір