Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині закуплять вугілля в компанії колишнього очільника обласного КП

Відділ освіти Врадіївської селищної ради без проведення відкритих торгів уклало угоду на постачання кам’яного вугілля та паливних пелетів вартістю 1,1 мільйона бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Паливо має бути поставлено до 15 жовтня 2024 року. Підряд миколаївські чиновники віддали ТОВ «ТПК Омега-енергія». Компанію зареєстрували лише у квітні 2024 року. З самого моменту реєстрації підприємство почало укладати угоди за бюджетний кошт. Станом на зараз ТОВ уже підписало договорів на загальну суму майже 5,6 мільйона бюджетних гривень.

Власником миколаївської компанії «ТПК Омега-енергія» значиться місцевий житель Олег Ткачик. До 2016 року він керував обласним комунальним підприємством «Облпаливо», яке наразі вже у стані припинення.

Скриншот YouControl

Олег Ткачик пов’язаний з низкою інших підприємств, які також регулярно отримують бюджетні підряди. 

Скриншот YouControl

Так, ТОВ «Миколаївоблпаливо» уклало угод на загальну суму 5,6 млн грн, ТОВ «Торговий дім фартоп» — на 51,1 млн, а ТОВ «Торгова компанія Миколаївоблпаливо» — на 62,2 мільйона.

Читайте також: Миколаївські портовики придбали преміум-автівку з панорамним дахом за майже 3 мільйони

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

  1. […] Вугілля від ексчиновника. Відділ освіти Врадіївської селищної ради без проведення відкритих торгів уклало угоду на постачання кам’яного вугілля та паливних пелетів вартістю 1,1 мільйона бюджетних гривень. Паливо має бути поставлено до 15 жовтня 2024 року. Підряд миколаївські чиновники віддали ТОВ «ТПК Омега-енергія». Компанію зареєстрували лише у квітні 2024 року. З самого моменту реєстрації підприємство почало укладати угоди за бюджетний кошт. Станом на зараз ТОВ уже підписало договорів на загальну суму майже 5,6 мільйона бюджетних гривень. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір