Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині депутатка приватизувала в медзакладі приміщення та котельню

Відділ з майнових відносин Великодальницької сільської ради продав частки будівлі амбулаторії дружині місцевого заступника селищного голови Валерія Козиря. За сумісництвом вона також є і депутаткою Великодальницької сільської ради.

Про це «Антикорупційний вимір» дізнався, аналізуючи аукціони з продажу комунального майна.

Йдеться про нежитлове приміщення № 19 будівлі сімейної медицини та будівлю котельні. Загальна площа об’єкта 18,3 кв. м. Розташована ця нерухомість в селі Великий Дальник на вулиці Безверхого, 33. Ринкову вартість обох приміщень оцінили в 110 100 грн. 

Єдиним претендентом на викуп частини в будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини, згідно Prozorro.Sale, була ФОП Ольга Григорівна Козирь. Не маючи конкурентів на аукціоні, вона заплатила за нерухомість лише на 4404 грн більше від стартової (ринкової) ціни.

Як вже згадувалося вище, Ольга Козирь – це дружина заступника Великодальницької сільської ради Валерія Козиря. 

Ольга Козирь – це дружина заступника Великодальницької сільської ради Валерія Козиря

Крім того, сама Ольга Григорівна є депутаткою цієї сільської ради від партії «Європейська Солідарність». Колись вона була депутаткою Біляївської районної ради в Одеській області, а також членкинею Партії Регіонів. 

Заступник селищного голови Валерій Козирь

Син Ольги та Валерія – Дмитро Козирь – також діючий депутат Великодальницької сільської ради і він якраз голосував «за» внесення проданих нині приміщення та будівлі до переліку обʼєктів, які підлягають приватизації. Його ж мати, передбачливо «утрималась» від цього голосування. Ймовірно, вона могла розуміти, що в цьому може вбачатися конфлікт інтересів. 

Крім того, Ольга Козирь активно отримує кошти як приватна сімейна лікарка від Національної служби здоровʼя України. 

Це пояснює, навіщо Ольга Козир придбала кабінет в медзакладі. Однак редакцію «Антикорупційного виміру» більше цікавить, навіщо Великодальницька сільська рада продала в приватну власність депутатки будівлю котельні та як це вплине на опалення в медзакладі.

Читайте також: Хто з депутатів на Одещині заробляє на відновленні

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір