Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На гігантську одеську квартиру російського чиновника наклали арешт

Одеська прокуратура арештувала майно, яке належить підсанкційному російському чиновнику. Йдеться про квартиру на узбережжі Одеси площею понад 1000 квадратних метрів.

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, колишній заступник міністра оборони рф активно підтримує війну проти України. Раніше він обіймав посаду голови комітету з військово-технічного співробітництва, а нині є членом ради директорів оборонної корпорації та державним радником при міністерстві оборони рф.

Наприкінці 2023 року українська влада внесла його до санкційного списку й заблокувала всі активи на території України. Також він не зможе проводити будь-які торгові операції чи передавати права на інтелектуальну власність. Вивести грошові активи з України російський чиновник теж не зміг.

Елітну квартиру на узбережжі Одеси площею понад тисячу квадратних метрів, що оформлена на дружину підсанкційного політика, намагались продати за 1,5 мільйона доларів через посередника. Квартиру арештував Київський райсуд Одеси у квітні цього року. Майно передали в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів, аби його не вивели за межі держави й задля збереження його в якості речових доказів в кримінальному провадженні. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: РНБО ввела нові санкції проти одеського контрабандиста та «улюбленця» чиновників Одещини

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір