Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Судитимуть двох директорів: На Миколаївщині завершили слідство щодо розтрати грошей оборонного підприємства

Директора оборонного підприємства та директора приватного товариства в Миколаївській області судитимуть за розтрату майна й службове підроблення. Слідство вважає, що внаслідок дій підозрюваних оборонне підприємство зазнало збитків у 2 мільйони гривень.

Як повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони, у 2021 році приватна фірма мала займатись модернізацією навчальних стендів для контрольних і здавальних випробувань авіадвигунів оборонного підприємства на Миколаївщині. Останнє уклало з комерційним підприємством відповідний договір на 8,4 мільйона гривень. 

Та директор приватної фірми, як встановили слідчі, заволодів коштами бюджету, не виконавши всі роботи за договором й не надавши все необхідне обладнання. Водночас директор оборонного підприємства підписав надані очільником товариства акти виконаних робіт з неправдивими відомостями щодо їх обсягу. 

Внаслідок цього на рахунок товариства з бюджету оборонного підприємства перевели зайвих 2 мільйони гривень. Обидва директори отримали підозри й запобіжні заходи у вигляді перебування під вартою. Наразі слідство щодо них завершили й передали справу до суду. 

Читайте також: Хотів нажитись на купівлі армійських ліжок: У Кропивницькому посадовець отримав підозру

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір