Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

СІЗО або 40 мільйонів застави призначили підозрюваному у заволодінні коштами на будівництві мосту на Миколаївщині

Директора комерційного підприємства з Київщини відправили під варту з можливістю виходу під 40 мільйонів гривень застави. Підприємця підозрюють у заволодінні коштами на будівництві мосту у Миколаївській області. 

Про це повідомляє Центральний райсуд Миколаєва. З матеріалів справи відомо, що директор товариства взяв участь у тендері, який проводив Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва Миколаївської ОВА. Шукали підрядника для будівництва мостового переходу у Вознесенському районі. За результатами торгів директор київського товариства отримав перемогу.

Миколаївські чиновники уклали з ним угоду на понад 44 мільйони гривень. Слідство встановило, що товариство фактично не виконало роботи з будівництва, проте директор вніс до офіційних документів інформацію про завершені роботи. Таким чином на рахунок підрядника перевели надлишкових 39 мільйонів гривень. Адже роботи, які фактично виконала фірма, вартують всього 5 мільйонів гривень. 

Тож директору товариства повідомили про підозру у заволодінні коштами. Центральний районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під 40 мільйонів гривень застави. Підозрюваний та захисник заперечували проти цієї міри, посилаючись на відсутність ризиків, й просили призначити заставу у розмірі 242 тисячі гривень. Та слідча суддя Галина Подзігун не підтримала доводи захисника.

Читайте також: Авторський нагляд за будівництвом мосту на Херсонщині віддали «ручному проєктанту» підрядника Укравтодору

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір