Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі підозріла фірма облаштує укриття для учнів ліцею

В Одесі чиновники замовили капітальний ремонт підвалу ліцею № 44 з облаштуванням в ньому укриття для дітей. Підряд, вартістю майже 4,5 млн грн, віддали підозрілій фірмі, яку десять днів тому переписали на нову власницю.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Центр фінансування закладів освіти Пересипського району Одеси без проведення відкритих торгів уклав угоду з капітального ремонту підвалу з влаштуванням споруди цивільного захисту для учнів Одеського ліцею № 44 на Героїв оборони Одеси, 36. Роботи обійдуться платникам податків в понад 4,48 млн грн.

Підрядником, якого обрали чиновники, буде компанія ТОВ «Прогрес Хаус». За даними аналітичної платформи YouControl директоркою і власницею цієї фірми наразі одноособово є мешканка Одеси Юлія Абдуллаєва. Але ще десять днів тому ця фірма належала Юрію Рябцеву з села Фонтанка, що під Одесою. Чоловік зареєстрований ФОПом та займається торгівлею з лотків.

Крім того, до перереєстрації фірми на Абдуллаєву фірма «Прогрес Хаус» займалася виключно наданням в оренду нерухомості. За кілька днів до отримання контракту у компанії в реєстрі зʼявилися нові види діяльності. Відповідно про її досвід в облаштуванні укриттів чи ремонті навчальних закладів інформації немає.

У фірми ТОВ «Прогрес Хаус» також несподівано змінилася і адреса реєстрації. Раніше вона значилась в провулку Маяковського, 4. Тепер фірма зареєстрована за адресою Новощепний ряд, 15/17 в приміщенні № 1. Це територія будівельного ринку поряд з Привозом. Там же зареєстровано ще маже 30 різноманітних компаній та організацій.

Цікаво, що колишній чоловік власниці фірми Юлії Абдулаєвої, Абдуллаєв Раміль Тофік Огли (громадянин Республіки Азербайджан), був помилково внесений до переліку «кримінальних авторитетів/ворів у законі» РНБО. Пізніше, за даними Цензор.Нет, його та ще 108 осіб виключили з цього переліку.

Читайте також: Ціна укриття в школі на Одещині «скаче в різні боки»

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір